خبر

تبریز میزبان هفتاد و یکمین جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس سینمای جوان - سهند

تبریز پس از ۳۰ سال، اردیبهشت ماه سال جاری میزبان هفتاد و یکمین دوره جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس سینمای جوان- سهند خواهد بود. این رویداد با حضور ۱۱ استان و با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای جوان، توسعه سینمای ملی و بومی و ایجاد پیوند بین هنر و گردشگری برگزار می‌شود.
تبریز میزبان هفتاد و یکمین جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس سینمای جوان - سهند

به گزارش آذر وطن، در نشست خبری هفتاد و یکمین دوره جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس سینمای جوان- سهند که با حضور حسینی مدیر انجمن سینمای جوان استان ، نعمت‌الله پایان مدیرکل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی و دیگر مسئولین برگزار شد، جزئیات این رویداد فرهنگی شرح شد.

نعمت‌الله پایان با اشاره به اهمیت برگزاری این جشنواره در تبریز گفت: «جشنواره فرصت خوبی برای استان است تا پتانسیل‌های خود در حوزه فیلم، عکس و گردشگری را در سطح کشور و فراتر از مرزها معرفی کند. حضور ۱۱ استان در این جشنواره، فرصت بزرگی برای بخش هنری و گردشگری است و نوآوری این دوره، ایجاد پیوست گردشگری است.»

وی افزود: «به همین منظور، برنامه‌ریزی شده است تا شرکت‌کنندگان دو روز در منطقه آزاد ارس مهمان باشند و در این مدت، پتانسیل‌های گردشگری و صنعتی این منطقه به آن‌ها معرفی شود. همچنین، بخش عکاسی جشنواره نیز در این منطقه برگزار و آثار تولید شده در این دو روز داوری خواهد شد.»

مدیرکل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی با بیان اینکه تبریز و آذربایجان در حوزه فیلم و تئاتر حرفی برای گفتن دارند، اظهار داشت: «هدف ما شناسایی و معرفی استعدادها و توانمندی‌های هنرمندان جوان است. متاسفانه گاهی به دلیل نبود فضای مناسب، هنرمندان ناگزیر به مهاجرت به پایتخت می‌شوند. این جشنواره فرصتی برای استعدادهای جوان است تا شناخته شوند.»

پایان همچنین بر لزوم توجه به گسترش زبان سینما، ژانرهای مختلف، تقویت سینمای ملی و بومی از طریق روایت‌های خلاقانه تاکید کرد.

زارع، معاون امور هنری و سینمایی آذربایجان شرقی، با ابراز امیدواری از برگزاری این رویداد در شان تبریز، گفت: «این رویداد بعد از ۳۰ سال در تبریز برگزار می‌شود.»

حسینی، مدیر انجمن سینمای جوان استان، با اشاره به سابقه ۵۳ ساله این انجمن و داشتن ۵۸ دفتر، بیان کرد: «انجمن سینمای جوان از بزرگترین انجمن‌های سینمایی جهان است و افتخارات سینمای ایران ریشه در این انجمن دارد. بسیاری از چهره‌های سینمایی تبریز نیز فارغ‌التحصیل این انجمن هستند.»

وی افزود: «بخش فیلمنامه بعد از شش سال به جشنواره اضافه شده و تاکید اصلی بر اولویت و گویش و آثار فرهنگی و هنری بومی استان‌ها است.»

حسینی در خصوص ژانر و موضوعات آثار ارسالی گفت: «بخش اقتباسی به صورت ویژه اضافه شده و تاکید اصلی بر اولویت و گویش و آثار فرهنگی و هنری بومی استان‌ها است.»

لازم ذکر است نمایشگاه عکس جشنواره در مقبره الشعرا افتتاح و مراسم اختتامیه در پتروشیمی برگزار خواهد شد. همچنین، نمایشگاه عکسی نیز در لابی پتروشیمی برپا می‌شود. حضور برای عموم در این رویداد آزاد است و پردیس ۲۹ بهمن به عنوان کاخ جشنواره در نظر گرفته شده است.

افزودن نظر
< M >